Tjänster

Bröllop

-Vi på Storgatan 31 skulle vara väldigt glada om vi fick delta på din stora dag! Vi lovar att vi ska ta hand om dig och dina eventuella tärnor.
Vi skräddarsyr ett paket som passar just dig och vi bjuder alltid på gott tilltugg och mousserande.

För att din stund ska bli så perfekt som möjligt, var vänlig och kontakta oss för en konsultation.
Ca pris: från 1800 kronor.

Vid bokning av brudpaketet så tar vi en depositionsavgift på 500kr.

LM_Brollop_096-800x532(pp_w640_h425)brollop7696971-Kk9As

Smartbond

-Smartbond är en salongsbehandling som skyddar bindningarna i håret. Den kan göras som en fristående behandling eller ihop med färg, blekning och andra kemiska behandlingar. Smartbond är lösningen om ditt hår är skadat, frissigt och livlöst.

Behandlingen görs i tre steg, de första två utför vi på salongen och den tredje är ett balsam som du som kund får med dig hem, just för att bibehålla salongsresultatet och skydda bindningarna i håret kontinuerligt. Resultatet, utöver att ditt hår skyddas vid kemisk behandling, är att det blir mjukare, mindre frissigt, starkare, och får mer glans.

Pris inkl balsam: 395kr

SMARTBOND-TILEwall-FB578b5281574c0smartbond-range-packshot

Extensions

-Vi är diplomerade att utföra extensions med keratinvax och tape. Dessa behandlingar är perfekt för dig som vill få tjockare hår, längre hår eller effektslingor utan att färga håret.

Löshår kräver lite skötsel, följer man våra/återförsäljarens råd så sitter det längre och håret håller sig fint och glansigt.
Vill du veta mer om skötsel och pris, var vänlig kontakta salongen för mer information.

Vid bokning av hel/halvförlängning tar vi en depositionsavgift på 500kr.

Varmvax

Vaxet passar mycket bra på känsliga ställen i ansiktet, så som ögonbryn, överläpp och oönskad skäggväxt.
Med vax får man även med de minsta stråna och därav håller det längre jämfört om man plockar med pincett. Vaxar man regelbundet så kommer det göra mindre ont, och tiden mellan vaxningstillfällena kommer bli längre.